Roadtrip

IMG_20160101_222738
Special for you gerwin 😉

 

 

het is een tijdje geleden maar we hebben een poos zonder WiFi gezeten. Ondertussen voelen wij ons hier al als een vis in het water! Op dit moment zijn wij op onze roadtrip richting Tasmanië. We zitten met 30 graden in Port Augusta en maken hier even een korte tussen stop. Ondertussen hebben we alweer een hoop gedaan! Met een speedboot van 150 pk wilde dolfijnen wezen spotten en mee gezwommen. Els heeft er zelfs 1 aangeraakt! Je kon heel dichtbij komen. Ook zijn we naar een prachtig plekje, honeymoon pool, geweest om te zwemmen en kajakken samen met Albert en Brendon. We hebben s’nachts met Gerwin kangaroes gespot. Wezen 4×4 driven op het strand, Gerwin heeft een prachtig systeem in onze Prado getimmerd, en Albert zijn

25e verjaardag gevierd, en daarvoor samen met de ten brinkes uit eten geweest.. Wat hebben we een leuke tijd met ze gehad! Barbara en Arend zijn heel gastvrij en Brendon en Gerwin onze stoere Aussies! En Raylynn ons kleine vriendinnetje. We missen ze nu al. Wat wel wat minder was, was een grote bosbrand tussen bunbury en Perth. 60.000 hectare is afgebrand met o.a. Een heel dorp! Echt wel heftig, al die mensen die alles kwijt zijn. Ook mensen uit de kerk waar we heen gingen hadden al spullen klaar staan om te vluchtten en hebben dagen niet geslapen. Soms zaten wij in de rook en er lag allemaal als in het zwembad. In Esperence en Albany waren ook bosbranden, dus vandaar dat we hebben gekozen om met onze Roadtrip over Kalgoorlie te rijden. We zijn bij de wave rock wezen kijken en in Kalgoorlie was een gruwelijk grote goudmijn. Heel stoer. We zijn er over gravel wegen heen gereden, heerlijk met country music door de speakers.onderweg komen we overal grote trucks en 4×4 wagons tegen, we love it. Ook hebben we de lange oversteek tussen west en zuid Australië afgelegd, de Nullarbor. Een weg van iets van 1500 km lang. Prachtig! Overal zien we roadkills, kapotte auto’s langs de weg, hele grote roofvogels en dromedarissen.tenminste, dat zeg ik. Albert denkt dat het kamelen zijn 😉 onderweg komen we op de mooiste plekjes om te kamperen (bijv. Venus bay) Els en ik zijn wel blij als we straks in Tasmanië aankomen, want we zijn er allebei erg aan toe om weer aant werk te gaan!

See Ya!

Liefs, Els en Mazza Crikey. (Bijnaam Marijke, ze kunnen mijn naam hier niet uitspreken, dus heeft Gerwin een mooie naam bedacht)

IMG-20160116-WA0018

Plaats een reactie